Hozza ki a legtöbbet az elektromos élményéből

Élvezze a gondtalan e-mobilitást a négy fő előnynek köszönhetően. Nézze meg őket a folytatásban.

Kezdjük el!

Az árak teljes átláthatósága

Tarifánkkal egyszerűen használhatja a(z) Toyota Charging Network szolgáltatást és egyszerűen nyomon követheti a költségeit. Bármikor ellenőrizheti a frissített árakat – egyszerűen csak látogassa meg tarifaoldalunkat és a térképet.

Teljes töltési kényelem

Élvezze könnyedén az elektromos mobilitást: egy szerződéssel, egy kártyával és egy hozzáféréssel.

Nem kell több kártyával bajlódnia és költségeket számolgatnia. Ehelyett a(z) Toyota Charging Network töltési kártyával 200.121 töltőponton tölthet egész Európában. Ami még ennél is jobb, hogy egyetlen számlát fog kapni az összes töltésről a saját pénznemében.

Határátlépés egyetlen egy szerződéssel

Töltse fel Toyota járművét a 23 európai országban található 200.121 töltőpont valamelyikén. Nem számít, hogy merre jár! A(z) Toyota Charging Network gyors és kényelmes hozzáférést tesz lehetővé – hétvégi kiránduláson és családi nyaraláson egyaránt.

Hálózatunkat folyamatosan növeljük és új töltőállomásokkal bővítjük. Használja a térképet az útba eső töltőpontok megkereséséhez, miközben következő célpontjára igyekszik.

Még ha olyan országban is tölti fel elektromos járművét, ahol az Önétől eltérő pénznemet használnak, a számláját mindig saját pénznemében fogja megkapni. Ily módon a költségek teljesen átláthatóak maradnak.

Egy pillantásra

Ellenőrizze a használatot és a számláit online a(z) Toyota Charging Network portálján. Ily módon mindig teljes rálátása lesz az összes töltésre, beleértve a dátumot, a munkamenet hosszát, a töltött kWh mennyiségét és a költséget. Egyszerűen nyilvántarthatja és kezelheti szerződéseit otthonról.

A portálon frissítheti személyes profilját, további csomagokat foglalhat (ha azok elérhetők az Ön országára), és módosíthatja szerződéseit.

GYIK

  • Nemzetközi töltés, amelyhez nincs szükség több kártyára vagy más szolgáltatókkal kötött további szerződésekre.
  • A legnagyobb hálózatok egyike egész Európában.
  • Kedvező és teljesen átlátható töltési árak és töltési munkamenetek – online és a havi számlákban egyaránt.
  • Innovatív funkciókon keresztül megvalósuló folyamatos fejlesztés.
  • A Toyota Charging Network nemcsak egybegyűjti, de szabványosítja is a töltőpontok különböző forrásokból származó adatait, több év tapasztalata alapján folyamatosan továbbfejlesztve az adatok minőségét.

Termékünkkel Európa egyik legnagyobb hálózatához férhet hozzá. A hálózatunk határokon átívelő, úgyhogy a hálózat bármelyik töltőállomásán végezhet töltést.

Az alkalmazás használata nagyon egyszerű. Dióhéjban: a bejelentkezés után töltőpontok százai közül választhat, szűrheti is azokat, valamint megtervezheti a töltőpontok címére vezető útvonalat, illetve elindíthatja és leállíthatja a töltési munkameneteket.
Lehetősége van továbbá arra is, hogy megtekintse fiók- és szerződésadatait, kedvenceket hozzon létre – számos egyéb funkcióról nem is beszélve!

 

Töltse le az alkalmazást az Apple Store áruházból: https://apps.apple.com/app/id1617623127
Töltse le az alkalmazást a Google Store áruházból: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.toyota.oneapp.eu

A töltőkártya az Ön fizikai azonosítási eszköze, amely töltőállomásainkon képessé teszi autója töltésére. A kiválasztott állomáson tartózkodva az azonosítás elvégzéséhez egyszerűen tartsa a kártyáját a leolvasóhoz, és már el is indíthatja/le is állíthatja a töltési munkameneteket.
Amikor olyan állomást keres, ahol elérhetők a töltőkártyás azonosítási képességek, beállíthatja az erre vonatkozó szűrőket az alkalmazásban vagy a webhelyünkön.

Összes GYIK megtekintése

Csatlakozzon ma, és töltse fel Toyota járművét bárhol és bármikor.

Kezdjük el!

* A csatlakozók kompatibilitása az autó típusától függ.