Haal het meeste uit uw elektrische ervaring

Geniet van naadloze e-mobiliteit dankzij vier belangrijke voordelen. Bekijk ze hieronder!

Aan de slag

Volledige prijstransparantie

U kunt Toyota Charging Network gebruiken met ons tarief en eenvoudig uw uitgaven bijhouden. Controleer actuele prijzen op elk moment – bezoek gewoon onze tariefpagina en kaart.

Volledig oplaadgemak

Geniet moeiteloos van elektrische mobiliteit: met één contract, één kaart en één toegang.

U hoeft niet langer meerdere kaarten te beheren en de kosten te tellen. In plaats daarvan kunt u met Toyota Charging Network oplaadkaart op 200.121 oplaadpunten in heel Europa laden. Bovendien ontvangt u een enkele factuur met al uw laadsessies in uw eigen munteenheid.

Steek grenzen over met één enkel contract

Laad uw Toyota bij een van onze 200.121 oplaadpunten in 23 Europese landen. Waar u ook bent, met Toyota Charging Network heeft u snel en gemakkelijk toegang - of u nu een weekendje weg bent of met het gezin op vakantie gaat.

Wij breiden ons netwerk voortdurend uit en voegen nieuwe laadstations toe. Controleer de kaart om oplaadpunten te vinden langs de route naar uw volgende bestemming!

Zelfs als u uw EV laadt in landen met verschillende munteenheden, zal uw factuur altijd in uw eigen munteenheid zijn. Zo blijven alle kosten volledig transparant.

In een oogopslag

Controleer uw verbruik en facturen online in het Toyota Charging Network portaal. Op die manier hebt u altijd een volledig overzicht van alle laadsessies, inclusief de datum, de duur van de sessie, het aantal kWh dat is geladen en de kosten. U kunt uw contracten eenvoudig thuis boeken en beheren.

In het portaal kunt u ook uw persoonlijke profiel bijwerken, extra pakketten boeken (indien beschikbaar voor uw land) en wijzigingen in uw contract aanbrengen.

FAQs

  • Internationaal opladen, zonder de noodzaak van meerdere kaarten of extra contracten met andere providers.
  • Een van de grootste netwerken in heel Europa.
  • Aantrekkelijke en volledig transparante laadprijzen en laadsessies - online en in de maandelijkse factuur.
  • Voortdurende ontwikkeling door innovatieve functies.
  • Toyota Charging Network integreert gegevens van oplaadpunten uit verschillende bronnen, standaardiseert ze en verbetert voortdurend de kwaliteit van de gegevens op basis van vele jaren ervaring.

Onze dienst geeft u toegang tot één van de grootste laadnetwerken van Europa. Ons netwerk is beschikbaar over de grenzen heen. U kunt dus opladen aan elk laadstation binnen ons netwerk.

De app is heel eenvoudig in gebruik. In een notendop: na inloggen kunt u kiezen uit honderden oplaadpunten, erop filteren, de routebeschrijving naar het adres van de oplaadpunten krijgen en laadsessies beginnen en beëindigen.
Het is ook mogelijk om uw account- en contractgegevens te bekijken, favorieten aan te maken, en nog veel meer!

 

Download de app in de Apple Store: https://apps.apple.com/app/id1617623127
Download de app uit de Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.toyota.oneapp.eu

Dit is uw fysieke verificatiemiddel om uw auto aan laadstations te kunnen opladen. Wanneer u bij het laadstation van uw wens bent, houdt u gewoon uw kaart tegen de kaartlezer en daarmee kunt u de laadsessies starten en stoppen.
Bij het zoeken naar een laadstation met laadpasverificatiemogelijkheden kunt u in de app of op onze website een filter instellen voor dergelijke laadstations.

Bekijk alle FAQs

Word vandaag nog lid en laad uw Toyota overal, op elk moment

Aan de slag

* Compatibiliteit van connectoren hangt af van automodel.