Utforsk Toyota Charging Network

Finn ut mer om tjenesten vår

1

Bli kjent med vår tariff og registrer deg

1. Bestill ladetariffen din og nyt full fleksibilitet. Hvis du allerede har påloggingsdetaljer for MyT, kan du bruke dem. Hvis ikke, oppretter du en ny konto.

2. Skriv inn litt informasjon om deg og kjøretøyet ditt. Denne informasjonen samles hovedsakelig inn for å opprette kontoen din og for å sikre at du mottar tilbud som passer til kjøretøyet ditt.

3. Velg din foretrukne betalingsmåte.

4. Bestill ladekortet ditt, eller skriv inn nummeret på kortet ditt hvis du allerede har et. Du kan velge å aktivere kontrakten med en gang eller angi en bestemt dato for aktivering. Du vil få full oversikt over kontrakten din. Hvis alt er riktig, klikker du bare på bekreft.

2

Aktivere kortet og laste ned MyToyota-appen

Etter at du har aktivert kortet ditt, er tjenesten tilgjengelig for deg med en gang. Med appen vår har du tilgang til ladenettverket vårt.

Du kan søke etter ladestasjoner, sjekke pluggtyper og tilgjengelighet, og til og med starte ladeprosessen. Du kan også vise og oppdatere konto- og faktureringsinformasjonen.

3

Utforsk nettverket vårt

Kartet lar deg finne ladepunkter - i appen vår og på nettstedet. Filtrer etter pluggtyper, ladehastighet og tilgjengelighet. Se vurderinger og legg igjen anmeldelser.

Du kan også vise en rute til ønsket ladestasjon og begynne å navigere rett fra appen.

Og hvis stasjonen tilbyr ekstern lading, kan du starte den prosessen også.

4

Start lading

Avhengig av ladestasjonen kan du starte prosessen på en rekke måter og nyte maksimal fleksibilitet.

Ladekort: Bruk kortet til å autentisere deg selv på ladestasjonen før du starter ladeprosessen.

App: Start og stopp ladeprosessen direkte fra appen din. På noen ladestasjoner kan du også spore ladeprosessen via appen.

Alle ladeaktivitetene dine vises i kontoen din.

Finn ut mer om elbillading

Varighet

Varigheten av en ladeprosess avhenger av ulike faktorer: batterikapasiteten og -nivået, kjøretøyets maksimale ladehastighet og ladestasjonens hastighet og kapasitet. Elbiler kan lades med følgende:

Vekselstrøm (AC), som gir en maksimal effekt på 43 kW.

Likestrøm (DC), også kjent som hurtiglading, som starter på 50 kW.

Hpc (High Power Charging) er neste generasjons ladeteknologi og starter på 100 kW.

Pluggtyper

MyToyota-appen viser hvilke ladepunkter som har riktig plugg for kjøretøyet.

På AC-stasjoner er type-2 plugger de vanligste, men noen har også type-1-plugger. DC-stasjoner har enten CSS- eller CHAdeMO-plugger; Europeiske bilprodusenter bruker CSS-standarden.

Ladepunkter*

Den offentlige ladeinfrastrukturen i Europa vokser jevnt og trutt. Alle de store motorveiene er nå utstyrt med hurtigladestasjoner. Det er også et økende antall stasjoner i urbane sentre.

Med Toyota Charging Network kan du lade praktisk hjemme, på veien og i utlandet. Sjekk kartet vårt for å se alle ladepunktene i nettverket vårt.

LADING AV KJØRETØYET

Når du kommer til ladestasjonen, må du vanligvis autentisere deg selv med ladekortet. Dette låser opp ladekontaktene. Du kan deretter koble kabelen til bilen. I noen tilfeller er kablene ikke låst, og du kan koble dem til før godkjenning. Når ladekabelen er koblet til strømnettet, låses den sikkert i begge ender før ladingen starter. Den forblir låst til ladeprosessen avsluttes. Ladekortet må leses på nytt for å fullføre ladeprosessen og koble fra ladekabelen. På noen ladestasjoner kan du ganske enkelt låse opp kjøretøyet for å koble fra kabelen.

Kostnader og tariffer

Tariffen din tilbyr enten fleksible eller faste ladepriser.

Fleksibel pris: Ladeprisene er satt av den respektive ladepunktoperatøren. Prisene kan variere avhengig av operatøren du belaster hos. Før du lader kjøretøyet ditt, må du sjekke oppdaterte priser i MyToyota-appen – eller gå til tariffsiden og kartet vårt.

Fast pris: Ensartede priser gjelder på tvers av alle ladestasjoner. Vær oppmerksom på at det kan være unntak for noen ladepunktoperatører.

Ladekostnadene i utlandet kan variere. Sjekk alltid appen for priser i forskjellige land. Avhengig av tariffen din, kan det påløpe ekstra faste kostnader som en engangsavgift og en månedlig basisavgift.

Bli med i dag og lad din Toyota hvor som helst, når som helst

Kom i gang